Leirikirje leireille 1 ja 2

13.05.2020

TERVETULOA LEIRILLE KESÄLLÄ 2020!                                                                                         

Leiri alkaa osoitteessa Kiviniementie 7, maanantaina klo 9.  Leiri kestää maanantaista perjantaihin klo 9-15. Poikkeuksellisesti toivomme, että isommat leiriläiset saapuvat leirille mahdollisuuksien mukaan YKSIN ja pienempien mukana tulisi vain yksi saattaja.  Myös saattajien tulee huomioida yleiset korona-ohjeistukset.

Mukaan kannattaa pakata ratsastusvarusteiden lisäksi säänmukaiset vaihtovaatteet, joita voi säilyttää tallin yläkerrassa koko leirin ajan. Leirillä ollaan PALJON ulkona. Kypärän saa tarvittaessa tallilta lainaan. Kypärä tulee desinfioida käytön jälkeen (ohjeistamme tallilla). Ratsastettaessa tulee käyttää hanskoja myös kesällä. Käytäthän tänä kesänä vain omia hanskojasi, etkä lainaa niitä ystävillesi. Otathan mukaasi myös nimellä varustetun juomapullon!  Ratsastusta leirillä on 1h/päivä. Ratsastus tapahtuu ryhmissä maneesissa tai ulkokentällä. Viikon aikana opiskellaan myös teoriaa ja harjoitellaan käytännössä hevosten hoitamista.

Leirillä on lounas. Ruokailu tapahtuu pienissä ryhmissä porrastetusti. Ennen ruokailua kädet tulee pestä huolellisesti lämpimällä vedellä ja saippualla. Kädet kuivataan kertakäyttöisiin pyyhkeisiin.  Pesutiloissa on käytettävissä käsidesiä. Ruokailussa tulee säilyttää riittävä välimatka muihin ruokailijoihin. Korona-tilanteen vuoksi emme tänä kesänä pidä leirikioskia lainkaan. Tämän takia voi leirille ottaa halutessaan mukaan myös omia välipaloja.

Leiriläiset ovat vakuutettuja leirien ajan.  

Tiistaina on leirikaste ja kasteessa kastuu, joten muista varata vaihtovaatteet (leirikasteeseen osallistuminen on vapaaehtoista). Aikaisempiin vuosiin verrattuna emme valitettavasti kesällä 2020 voi järjestää leirikilpailuja, jota yleisö pääsisi katsomaan.  Perjantaina kisaillaan leikkimielisesti leiriporukan kesken.

Koko leirin ajan tulee huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja aivastaa/yskiä hihaan. Myös leirillä tulee säilyttää turvaväli muihin osallistujiin. Sairaana leirille tuleminen on ehdottomasti kiellettyä. Kesä tulee olemaan poikkeuksellinen, mutta yhteistyöllä varmasti yhtä antoisa kuin muinakin vuosina!

Huomioittehan, ettei tallilla ole valvontaa osallistujille klo 9-15 ulkopuolella. Toivomme, että leiriaikoja noudatettaisi. Aamutallin tekijä tarvitsee työskentelyrauhan ennen leiriä ja leirin jälkeen hevoset ja työntekijät saisivat hengähtää ennen illan hulinoita. Kiitos!  Jos joudut joku päivä tuomaan lapsesi aikaisemmin tai hakemaan myöhemmin, toivomme että siitä neuvoteltaisiin etukäteen.

Leirin maksuohje löytyy kotisivuilta kohdasta  ”leirit”.  Jos tarvitset lisäohjeita/maksuaikaa, kysy rohkeasti! Kuvaa kuitit maksuista leiriläisen kännykkään tai lähetä ne Paulalle ensimmäisen leiripäivän aikana Whats Appiin.

Jos leiriläistä ei saa kuvata, ilmoitattehan siitä tallille.

Toivotaan leireille aurinkoisia kelejä ja iloisia leiriläisiä!

 

Yt. Utran talli

11.03.2022Leirit ja kurssit 2022
22.06.2020Leirikirje leirille 4
13.05.2020Leirikirje leireille 1 ja 2
10.02.2020Kesän 2020 leirit
27.02.2019Kesä 2019
20.02.2018Some-säännnöt
10.10.2018Erityisryhmien oma ryhmätunti alkaa!!!
10.10.2018Syyslomaviikolla tunnit normaalisti ma-to
20.07.2018Hevoset laitumella
09.04.2018Uusi alkeiskurssi alkamassa

Siirry arkistoon »