Toimintaohjeet poikkeusoloihin

25.03.2020

YLEISTÄ

Seuraa viranomaisten tiedotusta ja noudata heidän antamiaan ohjeita. Ratsastuslajina ei edellytä lähikontaktia, muistathan siti huolehtia hyvästä käsihygieniasta, aivastaa ja yskiä hihaan ja pitää tallialueella muutoin riittävä välimatka muihin.

Jos tunnet olosi kipeäksi tai kuulut riskiryhmään, jääthän kotiin.

Olemme pienentäneet alkeisryhmien kokoja. Muissa ryhmissä ryhmäkoko on maks. 6. Jos tallin puolesta tulee tarvetta siirtää tuntiasi, olemme sinuun suoraan yhteydessä. Jos meistä ei kuulu mitään, on tuntisi normaalisti. Halutessasi voit käyttää ratsastuskorttiasi myös yksityistuntien maksussa (maksat vain erotuksen). Kaikille yksityistunneille hevonen on mahdollista saada valmiiksi laitettuna ja pois hoidettuna tallin puolesta.

RATSASTUS- JA LAHJAKORTTIEN KÄYTTÖAIKA

Jos sairastut tai talli suljetaan ei ratsastuskortin käyttöaika kulu, vaan sitä jatketaan.

Lahjakorttien voimassaoloa jatketaan sairastapauksissa, kunhan ILMOITAT sairastumisesta tallille. Jos talli joudutaan sulkemaan, jatkuu lahjakortin voimassoloaika automaattisesti sulkua vastaavan ajan.

TUNTIEN PERUMINEN

Tunnit tulee perua ratsastuspäivänä viimäistään klo 12 mennessä. Lauantain tunnit tulee perua perjantai-iltana. Jos kuitenkin tunnet äkillisiä flunssan oireita, peruthan tuntisi ja jäät kotiin. Tuntia ei tuolloin veloiteta, vaikka peruminen tapahtuisi vasta vähän ennnen tunnin alkua (peruuttamatta jätetyt tunnit veloitetaan). Kipeänä tunnille ei ole asiaa!

TUNNILLE SAAPUMINEN

Tulethan tunnillesi vasta vähän ennen oman tuntisi alkua. Kahvioon tai katsomoon kokoontuminen on kiellettyä. Kenenkään klo 17 tai lauantaintunneille saapuvan EI TARVITSE varautua laittamaan omaa hevostaan kuntoon. Laitamme hevoset tallin puolesta kuntoon. Jos tarvitsemme muiden tuntien hevosten laitossa apua, pyydämme sitä ratsastajalta henkilökohtaisesti. Jos emme ole sinuun yhteydessä, hevosesi odottaa sinua valmiina.

Tallille saa saapua vain yksi saattaja per lapsi/erityistätukea tarvitseva henkilö - Jos tilanne näin vaati. Muu ulkopuolinen liikenne ei ole suositeltavaa. Kaikki vierailijat, sukulaiset, kaverit jne eivät tällä hetkellä ole tervetulleita tallille.

Hevoslistat ovat nähtävissä tallin ULKO-OVESSA.

Jos joudut odottamaan maneesissa ratsuasi, pidä riittävä välimatka muihin (vähintään metri). Ratsastajat voivat levittäytyä M-R-B puoleiselle pitkälle sivulle maneesissa.

Käytä ratsastaessa vain omia varusteita. Etenkin hanskojen lainaaminen on KIELLETTYÄ. Tallin kypäriä voi yhä lainata. Käytön jälkeen ne tulee suihkuttaa desinfiointiaineella (löytyy kahviosta).

MAKSAMINEN

Ratsastuskortit tulee toistaiseksi jättää tallille. Me merkitsemme ne puolestanne. Kortilla ja käteisellä voi yhä maksaa yksittäisiä tunteja. Kaikista ratsastus- ja lahjakorteista voi saada laskun kännykkään.

Jos tarvitset lisää maksuaikaa tai haluat maksaa osissa, on asia pyydettäessä aina järjestettävissä.

TUNNIN JÄLKEEN

Vain päivän viimeisten ratsastajien tulee varautua hevosten pois hoitamiseen. Välttämättömien hevosen ja sen varusteiden hoitotoimenpiteiden jälkeen, tulee tallin sisätiloista poistua.

MUUTA

Muistetaan kunnioittaa toisiamme. Korona-virus voi herättää meissä vahvoja ja toisistaan eriäviä mielipiteitä. Tallin alueella tulee noudattaa Suomen viranomaisten ja tallin ohjeistuksia.

Henkilökohtaisesti toivon, että talli saataisiin pidettyä toiminnassa läpi vaikeiden aikojen, hevoset kiinni rutiineissaan ja heinissään, sekä yrittäjä leivässään. Hevoset tarvitsevat päivittäistä hoitoa ja liikuntaa olosuhteista riippumatta.

Paljon voimia kaikille vallitseviin poikkeusoloihin.

Paula/ Utran talli

15.04.2021Kesäleirit Hopotissa
08.03.2021Ohjeistus ratsastajille
22.06.2020Leirikirje leirille 4
13.05.2020Leirikirje leireille 1 ja 2
25.03.2020Toimintaohjeet poikkeusoloihin
10.02.2020Kesän 2020 leirit
27.02.2019Kesä 2019
20.02.2018Some-säännnöt
08.03.2019Puhelinajat/tuntien varaaminen
10.10.2018Erityisryhmien oma ryhmätunti alkaa!!!

Siirry arkistoon »